بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز تحقیقات آموزش پزشکی

جلسه بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور اعضای شورای پژوهشی مرکز تحقیقات آموزش پزشکی

این جلسه با حضور معاون  محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه آقای دکتر سیاوش، مدیرمحترم توسعه و ارزیابی تحقیقات خانم دکتر کلیشادی و خانم دکتر واعظی در تاریخ  1401/02/24ساعت 9 صبح در تالار زیتون برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر یوسفی رییس مرکز با اشاره به پیشینه مرکز و اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش پزشکی، توضیحاتی ارائه نمودند سپس گزارشی از عملکرد و فعالیت های مرکز و نیز چالش های پیش رو مرکز مطرح نمودند. سپس در ادامه اعضای شورای پژوهشی مرکز نیز برخی از چالش ها و راهکارهای پیشنهادی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برارتباط مرکزتحقیقات آموزش پزشکی با عرصه های بالین برای شناخت چالش های آموزش عرصه های سلامت تاکید نمودند.

در بخش پایانی جلسه آقای دکتر سیاوش و خانم دکتر کلیشادی به موارد مطرح شده پاسخ دادند .